Bedrijven

Bedrijven

We willen graag met u van gedachten wisselen over wat we voor u kunnen betekenen. Vul op onderstaand formulier uw naam, mailadres en telefoonnummer in en een van onze accountmanagers neemt contact met u op.

FORM

Het Volwassenen College richt zich op onderwijs specifiek geschreven voor Volwassenen: herintreders en omscholers, veelal in de leeftijd vanaf 30 jaar. De meeste studenten die bij het Volwassenen College inschrijven zijn particulieren. Een aantal van hen krijgt de opleiding vergoed van een werkgever.

De opleidingen van het Volwassenen College zijn erkende MBO opleidingen via de derde leerweg (de leerweg naast BOL (BeroepsOpleidende Leerweg) en BBL (BeroepsBegeleidende Leerweg = Leren en Werken) en is geschreven als maatwerktraject voor de bovenomschreven doelgroep. 

Omdat de opleiding kort en compact is, kan deze goed als Leren en Werken Traject worden aangeboden, waarbij er dan geen beperkende kaders zijn van bijvoorbeeld het aantal werkuren.

Omdat de opleiding kernachtig is omschreven in 40 lesdagen, kan de opleiding ook als InCompany Training worden aangeboden.

Hebt u belangstelling voor het in dienst nemen van een werknemer die nog niet gediplomeerd is, of hebt u belangstelling voor een InCompany training, neem dan contact op met info@Volwassenen College.nl of bel met het hoofdkantoor via 058-7620700. Een van onze accountmanagers maakt dan een afspraak voor een informatiegesprek, gevolgd door een offerte.