Voorlichtingen

Fijn dat u meer wilt weten over het Volwassenen College. Wij willen graag vertellen hoe we werken en u van onze sfeer laten proeven op locatie. Daarom organiseren wij regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten. 

Veelal worden deze bijeenkomsten gehouden op een lesdag op één van onze leslocaties. We doen dat in kleine groepen. Op die wijze kunt u makkelijk uw vragen stellen terwijl u de sfeer proeft en kort kennis kunt maken met studenten en docenten.
In coronatijd hebben we tevens online voorlichtingen gegeven. Hoewel het ervaren van de sfeer op locatie dan niet mogelijk is, kunnen we toch de informatie overbrengen en kunnen vragen gesteld worden. Het is gezien de beperkingen m.b.t. corona een prima vervanging.
Op dit moment geven we op sommige locaties weer voorlichting (kleinere groepen, grotere ruimtes). Ook geven we nog steeds voorlichtingen online.

De volgende voorlichtingen zijn gepland:
– op maandag 9 november in Harderwijk;
– op donderdag 12 november in Den Helder;
– op dinsdag 10 november in Heerenveen (tevens voor de locatie Leeuwarden);
-op een vrijdag in januari in Hoogeveen. (datum nog niet bekend)

Als u hieronder uw naam en e-mailadres invult bij de locatie waarvoor u belangstelling heeft, ontvangt u van ons een uitnodiging voor de eerstvolgende voorlichting. In de uitnodiging staat de precieze tijd en plaats aangegeven.
In verband met de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om zonder afspraak een voorlichting bij te wonen!

Voorlichtingen