Voorlichtingen

Fijn dat u meer wilt weten over het Volwassenen College. Wij willen graag vertellen hoe we werken en u van onze sfeer laten proeven op locatie. Daarom organiseren wij regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten. 

Veelal worden deze bijeenkomsten gehouden op een lesdag op één van onze leslocaties. We doen dat in kleine groepen. Op die wijze kunt u makkelijk uw vragen stellen terwijl u de sfeer proeft en kort kennis kunt maken met studenten en docenten.
In coronatijd hebben we tevens online voorlichtingen gegeven. Hoewel het ervaren van de sfeer op locatie dan niet mogelijk is, kunnen we toch de informatie overbrengen en kunnen vragen gesteld worden. Het is gezien de beperkingen m.b.t. corona een prima vervanging.
Op dit moment geven we op sommige locaties weer voorlichting (kleinere groepen, grotere ruimtes). Ook geven we nog steeds voorlichtingen online.

De volgende online voorlichtingen zijn gepland en beginnen om 13.30- tot omstreeks 14.30 uur.
– Harderwijk woensdagmiddag 3 februari 2021*;
– Den Helder woensdagmiddag 3 februari 2021*;
– Heerenveen en Leeuwarden woensdagmiddag 27 januari 2021*;
– Hoogeveen online voorlichting woensdagmiddag 20 januari 2021*

Als u hieronder uw naam en e-mailadres invult bij de locatie waarvoor u belangstelling heeft, ontvangt u van ons een uitnodiging voor de eerstvolgende voorlichting. In de uitnodiging staat de precieze tijd en plaats aangegeven.
*in verband met de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om zonder afspraak een voorlichting bij te wonen.

Voorlichtingen