Voorlichtingen

Fijn dat u meer wilt weten over het Volwassenen College. Wij willen graag vertellen hoe we werken en u van onze sfeer laten proeven op locatie. Daarom organiseren wij regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten en studiewebinars.

Veelal worden deze bijeenkomsten gehouden op een lesdag op één van onze leslocaties.

Wel zullen online voorlichtingen (studiewebinars voor ALLE locaties) elke maand steeds worden aangeboden omdat niet iedereen soms fysiek aanwezig kan zijn . Hoewel het ervaren van de sfeer op locatie dan niet mogelijk is, kunnen we toch de informatie overbrengen en kunnen vragen gesteld worden.

Als u inschrijft voor de opleiding van het Volwassenen College kan u een subsidie aanvragen. Deze subsidie valt onder de regeling STAP. Het aanvragen van de subsidie is de verantwoordelijkheid van de burger (=de student). Het Volwassenen College kan niet garanderen of de subsidie wordt toegekend omdat de subsidie afhankelijk is van het beschikbare budget.

Een stageplaats zoekt u primair zelf doorgaans na 3 maanden les. Mocht u na een jaar nog geen stageplaats hebben ondanks uw aantoonbare inspanningen, dan zoeken wij voor u een stageplaats die dan wel geaccepteerd moet worden binnen uw mogelijkheden natuurlijk.

Vanwege de uitstekende contacten en resultaten die wij hebben met stageverlener organisaties zoals bijvoorbeeld Ziekenhuizen en Huisartsenposten, kunnen wij dan ook een volledige lesgeld-teruggave-garantie. (refund) garanderen indien u na de totale opleidingsduur geen stageplaats heeft kunnen verkrijgen en u het diploma daarom niet heeft kunnen behalen.

Kies de les locatie waarvoor u belangstelling heeft door- op de locatie te klikken van uw keuze- waarna u wordt doorgeleid naar uw emailaccount en u ontvangt een uitnodiging voor de online/fysieke voorlichting. In de uitnodiging staat de precieze tijd en eventuele URL link Zoom of het adres van de fysieke les locatie.

In het algemeen beginnen de voorlichtingen op de les locatie en het studiewebinar vanaf 13.30- tot 15.00 uur.


Harderwijk online VL (studiewebinar) woensdag 13 juli 2022; Voorlichting op locatie maandagmiddag 4 juli 2022.

Eerstvolgend instroommoment Harderwijk: maandag 29 augustus 2022;

Heerenveen online VL (studiewebinar) woensdag 13 juli 2022;Voorlichting op locatie dinsdagmiddag 5 juli 2022.

Eerstvolgend instroommoment Heerenveen: dinsdag 30 augustus 2022.

Leeuwarden online VL (studiewebinar) woensdag 13 juli 2022;Combi Voorlichting op locatie Heerenveen dinsdagmiddag 5 juli 2022.

Eerstvolgend instroommoment Leeuwarden: dinsdag 29 augustus 2022.

Den Helder online VL (studiewebinar) woensdag 13 juli 2022; Combi Voorlichting op locatie Heerhugowaard donderdagmiddag 7 juli 2022.

Eerstvolgend instroommoment Den Helder : donderdag 1 september 2022

Hoogeveen online VL (studiewebinar) woensdag 13 juli 2022;Voorlichting op locatie vrijdagmiddag 8 juli 2022.

Eerstvolgend instroommoment Hoogeveen: vrijdag 2 september 2022

-Heerhugowaard online VL (studiewebinar) woensdag 13 juli 2022;Voorlichting op locatie donderdagmiddag 7 juli 2022.

Eerstvolgend instroommoment Heerhugowaard : donderdag 1 september 2022

VolwassenenCollege = supersnel naar (ander) werk met 1 lesdag per week. Laat u dus NU vrijblijvend informeren, wij zien uw komst graag tegemoet!

Vraag over onze tarieven? Bel dan met 058-7620700