Informatie voor bedrijven

Het Volwassenen College richt zich op onderwijs specifiek geschreven voor Volwassenen: herintreders en omscholers, veelal in de leeftijd vanaf 25 jaar. De meeste studenten die bij het Volwassenen College inschrijven zijn particulieren. Een aantal van hen krijgt de opleiding vergoed van een werkgever.

De opleidingen van het Volwassenen College zijn erkende MBO opleidingen. De vorm waarin ze aangeboden worden is de ‘derde leerweg’. Dit heet derde leerweg omdat er nog twee andere leerwegen zijn, nl. BOL (BeroepsOpleidende Leerweg) en BBL (BeroepsBegeleidende Leerweg, dit staat ook bekend als Leren en Werken). Door onze opleiding te schrijven als derde leerweg, is het mogelijk geweest er een maatwerktraject voor de doelgroep ‘volwassenen’ van te maken. 

Omdat de opleiding kort en compact is, kan deze goed als Leren en Werken Traject worden aangeboden, waarbij er dan geen beperkende kaders zijn van bijvoorbeeld het aantal werkuren.

Omdat de opleiding kernachtig is geschreven met een duur van 40 lesdagen, kan de opleiding ook als InCompany Training worden aangeboden.

Hebt u belangstelling voor het in dienst nemen van een werknemer die nog niet gediplomeerd is of hebt u belangstelling voor een InCompany training, neem dan contact op met info@volwassenencollege.nl.

U kunt rechtstreeks telefonisch contact opnemen met 06-58069777.